products

640W οι κόκκινες οδηγήσεις θερμοκηπίων αυξάνονται τα φω'τα προσάρμοσαν το πλήρες φάσμα 660nm

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Horti-Spectra
Πιστοποίηση: Ce, ETL, FCC
Αριθμό μοντέλου: G600
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: $360.00/Pieces 1-499 Pieces
Χρόνος παράδοσης: 5-7 για τα δείγματα
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 3000pcs/μηνιαία
Λεπτομερής ενημέρωση
Εφαρμογή: Ο σπόρος που αρχίζει, ΑΝΘΙΣΗ, VEG, αυξάνεται το φωτισμό σπιτιών Υλικό σώματος λαμπτήρων: Αργίλιο
Wattage: 320W, 640W PPFDμmol/(τετρ.μέτρο·του s): 250-350
Πηγή φωτός: Οδηγήσεις Εκτίμηση IP: IP65
Εξουσιοδότηση (έτος): τριών ετών Τάση εισαγωγής (Β): Εναλλασσόμενο ρεύμα 110V (± 10%)
Ελαφριά παραγωγή (μmol/s): 660 Φωτεινή αποτελεσματικότητα (μmol/J): 2.9
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Dimable Φάσμα: Προσαρμοσμένο φάσμα
Υψηλό φως:

660nm οι οδηγήσεις θερμοκηπίων αυξάνονται τα φω'τα

,

Οι οδηγήσεις θερμοκηπίων της FCC αυξάνονται τα φω'τα

,

640W οι κόκκινες οδηγήσεις αυξάνονται τα φω'τα


Περιγραφή προϊόντων

Οι οδηγήσεις θερμοκηπίων αυξάνονται τα φω'τα λευκό IR UV 640W 660nm που το κόκκινο πλήρες φάσμα που οδηγείται αυξάνεται τα φω'τα

Πάρτε το HortiSpectra για τη γραμμική δενδροκηποκομία, η οποία δίνει έξω το φως ευρύς-φάσματος για τη γενική ανάπτυξη των φυτειών. Λόγω της ανοδικής οξείδωσης, το προσάρτημα είναι ένδυση και αντιδιαβρωτικό. Το σύστημα έχει ένα αδιάβροχο σχέδιο IP65 που είναι αδιαπέραστο από τη σκόνη και μπορεί επίσης να αντισταθεί στα αεριωθούμενα αεροπλάνα βαρύ νερού που προβάλλονται ενάντια σε το. Με την παραγωγή PPF 1584 umol/s και την αποδοτικότητα 2,64 umol/J, μπορείτε να αναμείνετε τις υγιέστερες παραγωγές.

Οι οδηγήσεις θερμοκηπίων αυξάνονται τα φω'τα αποδοτικά και το ισχυρό εμπορικό εσωτερικό φυτό Ip65 που οδηγείται αυξάνεται 0


Υψηλές δίοδοι αποτελεσματικότητας
Για να εξασφαλίσετε trustable αυξηθείτε το αποτέλεσμα, η υψηλή ελαφριά ένταση είναι πάντα α πρέπει σε οποιοδήποτε είδος προσαρτήματος των οδηγήσεων, ειδικά για την εφαρμογή θερμοκηπίων, επιλέγουμε τις διόδους υψηλών προτύπων για τις λύσεις φωτισμού θερμοκηπίων, το οποίο είναι σε θέση να προσφέρει την εξαιρετικά υψηλή απόδοση φωτισμού. Η αποδοτικότητα των διόδων των οδηγήσεών μας toplight είναι πολύ υψηλού επιπέδου αποτελεσματικότητας, οι οποίες επιτρέπουν το προσάρτημά μας επιτυγχάνουν πολλή έξοχη απόδοση φωτισμού. Χρησιμοποιούμε τις διόδους υψηλής αποδοτικότητας με την έξοχη ελαφριά παραγωγή για των οδηγήσεών μας toplight, η αποδοτικότητα του προσαρτήματός μας είναι μέχρι 2.6-3.0μmol/J, επιπλέον, οδηγούμε με το μικρό ρεύμα για τις διόδους, οι οποίες θα είναι πολύ χρήσιμες να έχουν μια πολύ μακροχρόνια διάρκεια ζωής. Επιπλέον, όλες οι δίοδοι που χρησιμοποιούμε έχουν περάσει τη δοκιμή LM80, τα οποία επιτρέπουν σε μας για να παρέχουν τους καλλιεργητές/τους επενδυτές μια στερεά εξουσιοδότηση των φω'των μας

Οι οδηγήσεις θερμοκηπίων αυξάνονται τα φω'τα αποδοτικά και το ισχυρό εμπορικό εσωτερικό φυτό Ip65 που οδηγείται αυξάνεται 1

Μέγιστη παραγωγή υψηλής αποδοτικότητας
Toplighting των οδηγήσεων συνδυάζει με μια σειρά τεχνολογιών εξεχουσών θέσεων για τη βιομηχανία δενδροκηποκομίας, ισχύει ευρέως στα φυλλώδη πράσινα και τα ιατρικά χορτάρια στα θερμοκήπια. Έχουμε το βέλτιστο φάσμα συν με την υψηλή ελαφριά ένταση που αποδείχθηκε καλή για τις εγκαταστάσεις από τις δοκιμές των καλλιεργητών, των οδηγήσεών μας είναι κατάλληλο για την αύξηση πολλών εγκαταστάσεων. Οι μαρκαρισμένες δίοδοι υψηλής αποδοτικότητας που υιοθετούνται για να έχουν την εξαιρετικά υψηλή ελαφριά παραγωγή, που παρέχει τα trustable αποτελέσματα για τους καλλιεργητές Με τα υψηλά πρότυπα ακολουθούμε και προηγμένες τεχνολογίες που υιοθετούμε, εξασφαλίζουμε μια ισχυρή εξασφάλιση ποιότητας και μια πιό μακροχρόνια διάρκεια ζωής, η οποία είναι απώτατη για την επένδυση της επιστροφής από τους επενδυτές/τους καλλιεργητές

Οι οδηγήσεις θερμοκηπίων αυξάνονται τα φω'τα που διευρύνουν το συμπληρωματικό φωτισμό 2 θερμοκηπίων ανακλαστήρων

120-βαθμοί γωνία ακτίνων: Με την ευρύτερη ελαφριά διασπορά, δεν δημιουργεί οποιαδήποτε καυτά σημεία κατά συνέπεια, το διασκορπισμένο φως επιτρέπει τη βαθύτερη διείσδυση θόλων.

Πλήρες φάσμα: Το φως φάσματος 12 ζωνών το φυσικό φάσμα sunlike και λειτουργεί μεγάλο για τα μαγειρικά χορτάρια, τις εγκαταστάσεις σπιτιών, και τις διάφορες εγκαταστάσεις.

Υγρός-απαριθμημένος: Προσαρμόζεται σε UL1598 για την ξηρά/υγρή θέση, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να υπομείνει υγρός και υγρός υπαίθρια για μια ασφαλή και μακράς διαρκείας εγκατάσταση.

Διάρκεια ζωής 100.000 ωρών: Εκτός από μαζικά στις μακροπρόθεσμες δαπάνες αντικατάστασης λόγω της μακριάς διάρκειας ζωής του προσαρτήματος.

Η παραγωγή συγκομιδών ώθησης, επιτυγχάνει τις φυτείες ανώτερης ποιότητας με τις προηγμένες εσωτερικές εγκαταστάσεις καλλιέργειας. Το προσάρτημα παραδίδει μια σημαντική απόδοση εάν οι εγκαταστάσεις σας τοποθετούνται σε ένα θερμοκήπιο, εσωτερικά αγροκτήματα, αυξάνεται τις σκηνές, αυξάνεται τα δωμάτια, κ.λπ.

Το σύστημα δίνει έξω το φως πλήρης-φάσματος και παραδίδει μια παραγωγή 2,64 umol/J. Η παραγωγή PPF της έχει αναφερθεί για να είναι 1584 umol/s.

Γίνετε ελαφρύς έχει ένα αδιάβροχο ιδανικό σχεδίου για την εσωτερική καλλιέργεια και το θερμοκήπιο. Το προσάρτημα έχει μια εκτίμηση IP65, το οποίο σημαίνει ότι είναι αδιαπέραστο από τη σκόνη, αδιάβροχος, και θα λειτουργήσει το πρόστιμο όταν τοποθετείται μπροστά από τις υψηλής ισχύος προβολές ύδατος που προέρχονται από οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Το προσάρτημα που συστήνεται κρεμώντας το ύψος είναι 36 " “για την κάλυψη 6” Χ 6 " της φυτικής περιοχής και 24 " “για την παροχή της κάλυψης 5” της περιοχής Χ 5 ".

Η ανοδική οξείδωση του προσαρτήματος το εξασφαλίζει για να είναι ένδυση και αντιδιαβρωτική. Τα τσιπ των οδηγήσεων περιλαμβάνουν τις κόκκινες διόδους λευκού της Samsung LM301H + Osram 660nm που προωθούν τη φωτοσύνθεση στα φυτά και οδηγούν στο σχηματισμό των υγιέστερων οφθαλμών και της γενικής παραγωγής.

Το προσάρτημα εξασφαλίζεται κάτω από μια τριών ετών εξουσιοδότηση κατασκευαστών που κάνει την μια αξιόπιστη επένδυση. Γίνετε ελαφρύς αποσύρει 600watts της δύναμης και είναι 1000 αντίτιμο Watt HPS. Ένα έξυπνο θερμικό σύστημα διαχείρισης βοηθά με το γρήγορο διασκεδασμό θερμότητας και βοηθά να διατηρήσει τη θερμοκρασία προσαρτημάτων.

Το φως που εκπέμπεται από το προσάρτημα δημιουργεί μια γωνία ακτίνων 120 βαθμού, παρέχοντας κατά συνέπεια την κάλυψη σε μια ευρύτερη περιοχή. Το διασκορπισμένο φως δεν δημιουργεί οποιεσδήποτε δυναμικές ζώνες, έτσι οι εγκαταστάσεις σας δεν παίρνουν ποτέ μμένες.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ:

ltem αριθ. G600 G600 ΥΠΕΡ
Πηγή φωτός ΟΔΗΓΗΜΕΝΟΣ (EMC3030/3535) ΟΔΗΓΗΜΕΝΟΣ (EMC3030/3535)
Ποσότητα διόδων Κόκκινες δίοδοι (660nm)
Άσπρες δίοδοι (3000k/5000k)
Κόκκινες δίοδοι (660nm)
Άσπρες δίοδοι (5000K)
Φάσμα Πλήρες φάσμα (F02) Διευθετήσιμο φάσμα (F01)
PPF 1560umol/s 1850umol/s
Effiiciency 2.65μmol/J 3.0μmol/J
Δύναμη εισαγωγής 600W (5%) 600W (#5%)
Τάση εισαγωγής 90-277V @ 50-60Hz 90-277V @ 50-60Hz
Παράγοντας δύναμης > 98% > 97%
Διάσταση Ι προσαρτημάτων βάρος 1205x105x95 (χιλ.) Ι 5.8kgs 1205x105x95 (χιλ.) | 5.8kgs
Διάσταση Ι παροχής ηλεκτρικού ρεύματος βάρος 450x122*45 (χιλ.) Ι 5.5kgs 450x122x45 (χιλ.) | 5.5kgs
Θερμική διαχείριση Παθητική ψύξη
από τους θερμικούς σωλήνες & τα πτερύγια
Παθητική ψύξη
από τους θερμικούς σωλήνες & τα πτερύγια
Εξασθένιση 0-10V 0-10V
Ελαφριά διανομή 120° 120°
Εκτίμηση Π IP65 IP65
Crtification FCC, CE RoHS ETL FCC, ETL, CE, RoHS
Εξουσιοδότηση 5 έτη 5 έτη

 

FAQ

1 . Το cWho είναι εμείς;
Είμαστε βασισμένοι Guangdong, Κίνα, έναρξη από το 2013, πωλούμε στη Βόρεια Αμερική (50,00%), Ανατολική Ευρώπη (15,00%), Νότια Ασία (12,00%), δυτική Ευρώπη (10,00%), μέση ανατολή (8,00%), Νότια Αμερική (5,00%). Υπάρχουν συνολικοί περίπου 11-50 άνθρωποι στο γραφείο μας.
2 . Πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ποιότητα;
Πάντα ένα δείγμα προπαραγωγής πριν από τη μαζική παραγωγή
Πάντα τελική επιθεώρηση πριν από την αποστολή
3 . Τι μπορείτε να αγοράσετε από μας;
Οι οδηγήσεις αυξάνονται το ελαφρύ, κβαντικό φως των οδηγήσεων, φωτισμός θερμοκηπίων των οδηγήσεων, οδήγησαν το φως των ελαφριών, UV οδηγήσεων φραγμών
4 . Γιατί θα έπρεπε να αγοράσετε από μας όχι από άλλους προμηθευτές;
Οδηγούμε το σχεδιαστή και ο κατασκευαστής των οδηγήσεων αυξάνεται τα φω'τα για τις διαφορετικές εφαρμογές δενδροκηποκομίας, εξυπηρετώντας πελάτες στην εγχώρια αγορά και στο κατάστρωμα, κερδίσαμε τη μεγάλη φήμη από το συμπαθητικό αποτέλεσμα και την ισχυρή εξασφάλιση ποιότητας.
5 . Ποιες υπηρεσίες μπορούμε να παρέχουμε;
Αποδεκτοί όροι παράδοσης: ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CFR, CIF, EXW
Αποδεκτό νόμισμα πληρωμής: ΔΟΛ ΗΠΑ, ΕΥΡ, CAD, HKD, GBP, CNY
Αποδεκτός τύπος πληρωμής: T/T, Western Union
Γλώσσα προφορική: Αγγλικά, κινεζικά, ισπανικά, ιαπωνικά, αραβικά, γαλλικά, ρωσικά

Στοιχεία επικοινωνίας
sales

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613922871564

WhatsApp : +8613922871564