products

640W οι οδηγήσεις θερμοκηπίων αυξάνονται το συμπληρωματικό φωτισμό θερμοκηπίων εναλλασσόμενου ρεύματος 110V φω'των PPFD

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Πιστοποίηση: ce, ETL, FCC
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: $360.00/Pieces 1-499 Pieces
Χρόνος παράδοσης: 5-7 για τα δείγματα
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 3000pcs/μηνιαία
Λεπτομερής ενημέρωση
Εφαρμογή: Σπόρος που αρχίζει, ΑΝΘΙΣΗ, VEG, εμπορικά φυτικά αυξανόμενα φω'τα θερμοκηπίων λουλουδιών PPFDμmol/(τετρ.μέτρο·του s): 250-350
Τάση εισαγωγής (Β): Εναλλασσόμενο ρεύμα 110V (± 10%) Εκτίμηση IP: IP65
Wattage: 320W, 640W Πηγή φωτός: Οδηγήσεις
Εξουσιοδότηση (έτος): τριών ετών Φωτεινή αποτελεσματικότητα (μmol/J): 2.9
Ελαφριά παραγωγή (μmol/s): 1663 Όνομα προϊόντων: ΜΕΓΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ
Φάσμα: Spectrum+660nm +IR 750nm Χρήση: Εσωτερική ιατρική φύτευση GreenHouseh
Περιγραφή: Η υψηλή δύναμη φάσματος που οδηγείται γίνεται ελαφριά
Υψηλό φως:

640W οι οδηγήσεις θερμοκηπίων αυξάνονται τα φω'τα

,

Οι οδηγήσεις θερμοκηπίων PPFD αυξάνονται τα φω'τα

,

110V συμπληρωματικός φωτισμός θερμοκηπίων


Περιγραφή προϊόντων

Οι οδηγήσεις θερμοκηπίων αυξάνονται συμπληρωματικό φωτισμό θερμοκηπίων φάσματος φω'των 640W τον πλήρη

 

 

Μέγιστη παραγωγή υψηλής αποδοτικότητας
Toplighting των οδηγήσεων συνδυάζει με μια σειρά τεχνολογιών εξεχουσών θέσεων για τη βιομηχανία δενδροκηποκομίας, ισχύει ευρέως στα φυλλώδη πράσινα και τα ιατρικά χορτάρια στα θερμοκήπια. Έχουμε το βέλτιστο φάσμα συν με την υψηλή ελαφριά ένταση που αποδείχθηκε καλή για τις εγκαταστάσεις από τις δοκιμές των καλλιεργητών, των οδηγήσεών μας είναι κατάλληλο για την αύξηση πολλών εγκαταστάσεων. Οι μαρκαρισμένες δίοδοι υψηλής αποδοτικότητας που υιοθετούνται για να έχουν την εξαιρετικά υψηλή ελαφριά παραγωγή, που παρέχει τα trustable αποτελέσματα για τους καλλιεργητές Με τα υψηλά πρότυπα ακολουθούμε και προηγμένες τεχνολογίες που υιοθετούμε, εξασφαλίζουμε μια ισχυρή εξασφάλιση ποιότητας και μια πιό μακροχρόνια διάρκεια ζωής, η οποία είναι απώτατη για την επένδυση της επιστροφής από τους επενδυτές/τους καλλιεργητές

Καινοτόμο υψηλό αποδοτικό θερμότητα-βυθίζοντας σύστημα
Toplighting των οδηγήσεων συνδυάζει με μια σειρά τεχνολογιών εξεχουσών θέσεων για τη βιομηχανία δενδροκηποκομίας, ισχύει ευρέως στα φυλλώδη πράσινα και τα ιατρικά χορτάρια στα θερμοκήπια. Έχουμε το βέλτιστο φάσμα συν με την υψηλή ελαφριά ένταση που αποδείχθηκε καλή για τις εγκαταστάσεις από τις δοκιμές των καλλιεργητών, των οδηγήσεών μας είναι κατάλληλο για την αύξηση πολλών εγκαταστάσεων. Οι μαρκαρισμένες δίοδοι υψηλής αποδοτικότητας που υιοθετούνται για να έχουν την εξαιρετικά υψηλή ελαφριά παραγωγή, που παρέχει τα trustable αποτελέσματα για τους καλλιεργητές Με τα υψηλά πρότυπα ακολουθούμε και προηγμένες τεχνολογίες που υιοθετούμε, εξασφαλίζουμε μια ισχυρή εξασφάλιση ποιότητας και μια πιό μακροχρόνια διάρκεια ζωής, η οποία είναι απώτατη για την επένδυση της επιστροφής από τους επενδυτές/τους καλλιεργητές

Οι οδηγήσεις θερμοκηπίων αυξάνονται τα φω'τα αποδοτικά και το ισχυρό εμπορικό εσωτερικό φυτό Ip65 που οδηγείται αυξάνεται 0


Υψηλές δίοδοι αποτελεσματικότητας
Για να εξασφαλίσετε trustable αυξηθείτε το αποτέλεσμα, η υψηλή ελαφριά ένταση είναι πάντα α πρέπει σε οποιοδήποτε είδος προσαρτήματος των οδηγήσεων, ειδικά για την εφαρμογή θερμοκηπίων, επιλέγουμε τις διόδους υψηλών προτύπων για τις λύσεις φωτισμού θερμοκηπίων, το οποίο είναι σε θέση να προσφέρει την εξαιρετικά υψηλή απόδοση φωτισμού. Η αποδοτικότητα των διόδων των οδηγήσεών μας toplight είναι πολύ υψηλού επιπέδου αποτελεσματικότητας, οι οποίες επιτρέπουν το προσάρτημά μας επιτυγχάνουν πολλή έξοχη απόδοση φωτισμού. Χρησιμοποιούμε τις διόδους υψηλής αποδοτικότητας με την έξοχη ελαφριά παραγωγή για των οδηγήσεών μας toplight, η αποδοτικότητα του προσαρτήματός μας είναι μέχρι 2.6-3.0μmol/J, επιπλέον, οδηγούμε με το μικρό ρεύμα για τις διόδους, οι οποίες θα είναι πολύ χρήσιμες να έχουν μια πολύ μακροχρόνια διάρκεια ζωής. Επιπλέον, όλες οι δίοδοι που χρησιμοποιούμε έχουν περάσει τη δοκιμή LM80, τα οποία επιτρέπουν σε μας για να παρέχουν τους καλλιεργητές/τους επενδυτές μια στερεά εξουσιοδότηση των φω'των μας

Οι οδηγήσεις θερμοκηπίων αυξάνονται τα φω'τα αποδοτικά και το ισχυρό εμπορικό εσωτερικό φυτό Ip65 που οδηγείται αυξάνεται 1

COem & εύκολη εγκατάσταση
Toplight των οδηγήσεων προσφέρει ποικίλες επιλογές εγκαταστάσεων, μπορείτε να κρεμάσετε και να καθορίσετε τα κοu'φώματα φωτισμού στο σας αυξάνεστε το σύστημα, η σύνδεση Daisy-αλυσίδων υποστηρίξεων προσαρτημάτων επίσης από ένα κατάλληλο σκοινί, εάν είναι απαραίτητο. Παρέχουμε επίσης την υπηρεσία cOem για τους πελάτες μας που μπορούν να έχουν μια απαίτηση των μακρύτερων σκοινιών να εγκαταστήσουν το τους αυξάνονται τη δυνατότητα Επιπλέον, η εκτίμηση IP των οδηγήσεων toplight φθάνει σε IP65, θα είναι κατάλληλη για οποιοδήποτε είδος εγκατάστασης, κανένα θέμα εσωτερικό ή υπαίθριο.

640W οι οδηγήσεις θερμοκηπίων αυξάνονται το συμπληρωματικό φωτισμό θερμοκηπίων εναλλασσόμενου ρεύματος 110V φω'των PPFD 2

1.LED τσιπ
Επιλέξτε τα τσιπ των υψηλότερων ποιοτικών οδηγήσεων από τους εμπιστευμένους κατασκευαστές όπως ο rensuring ανώτερος OSRAM, PHLLIPS και CREE υψηλός - ποιοτικά συστήματα και μακριά διάρκεια ζωής (ώρες 50.000+).

2. Ενέργεια - αποταμίευση
Γίνετε πιό πράσινος, με 40%; 60% η πιό μικρή κατανάλωση ενέργειας ανά φως που παρήχθη, εκτός από την εξάλειψη των δαπανηρών λογαριασμών κλιματισμού που χρησιμοποιήθηκαν για να δροσίσουν την παραδοσιακή δύναμη πεινασμένη ΕΚΡΥΨΕ το φωτισμό.

3.Spectrum
Χαρακτηρίζοντας το ιδιόκτητο πλήρες φυτοκομικό φάσμα μας που χρησιμοποιεί και την υπεριώδη ακτίνα και τα υπέρυθρα μήκη κύματος που δεν εμπίπτουν σειρά του ανθρώπινου οράματος. Παράγοντας το φως που είναι αόρατο στο γυμνό μάτι, αυτές οι δίοδοι κρίσιμων UV & IR, μαζί με το υπόλοιπο του ιδιόκτητου φάσματός μας, βοηθούν στην παροχή των εγκαταστάσεών σας κάθε μήκος κύματος που απαιτείται για τη γερή και πλήρη αύξηση σε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής κήπων σας.

4.Optical φακός
Χτισμένος με τη δευτεροβάθμια lensing οπτική για διπλό 90o; 120o μεταδίδοντας ραδιοφωνικά, με συνέπεια την υψηλότερη διείσδυση και την πιό ομοιόμορφη διανομή μήκους κύματος ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ σε όλα τα επίπεδα θόλου φυλλώματος και ενός υψηλότερου PPFD που απορροφάται από τις εγκαταστάσεις σας.

Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ αντιπροσωπεύει τη φωτοσυνθετικά ενεργό ακτινοβολία, η οποία μεταφράζει στα συγκεκριμένα ελαφριά μήκη κύματος που εγκαταστάσεις μπορούν να απορροφήσουν και να χρησιμοποιήσουν ως ενέργεια. Τα κοu'φώματα των φυτοκομικών οδηγήσεών μας παράγουν τα τεράστια ποσά ΙΣΟΤΙΜΊΑΣ, που επιτρέπει τη γρηγορότερη αύξηση, τη μεγαλύτερη θρεπτική λήψη, τα μεγαλύτερα φρούτα και τα λουλούδια.

5.Earth φιλικός
Ο φωτισμός των οδηγήσεων δεν περιλαμβάνει τα επικίνδυνα στοιχεία που βρίσκονται μέσα σε παραδοσιακό ΈΚΡΥΨΕ το βολβό όπως τον εξαιρετικά τοξικό υδράργυρο ή το ιδιαίτερα εύφλεκτο νάτριο (υδρογόνο απελευθερώσεων νατρίου όταν είναι σε επαφή με το νερό).

6.Driving ρεύμα
Η υψηλή παραγωγή μας, σταθεροποιημένοι τρέχοντες οδηγοί 700ma ισορροπεί το τέλειο μίγμα της έντασης, της διάρκειας, της ενεργειακής αποδοτικότητας και της χαμηλής λειτουργούσας θερμοκρασίας για για την υψηλά παραγωγή και τα μακρά ζωή. Τα όλα προϊόντα μας χρησιμοποιούν τους προηγμένους απομονωμένους οδηγούς ισχύος της τυποποιημένης τάσης παραγωγής UL.

7.Heat διασκεδασμός
Γενναιόδωρα μεγάλου μεγέθους 20mm παχύς υψηλός - ποιοτικό αργίλιο heatsink με την ιδιόκτητη έννοια εξώθησης πτερυγίων με σκοπό να αφαιρέσει περισσότερη θερμότητα από την πίσω πλευρά του τσιπ των οδηγήσεων, που παρατείνει τη ζωή και που αυξάνει τη δυνατότητα παραγωγής για τις υψηλότερες παραγωγές.

8.IDS
Το ευφυές σύστημα ανίχνευσης χτίζεται σε κάθε φως που πωλούμε. Κάθε ζευγάρι των σειρών των οδηγήσεων ελέγχεται χωριστά, από τον οδηγό δύναμης όλος ο τρόπος στις διόδους, επειδή μερικά από τα τσιπ των οδηγήσεών μας μεταδίδουν ραδιοφωνικά lightwaves αόρατο στο ανθρώπινο μάτι (κοιτάζουν πάντα μακριά). Το ευφυές σύστημα ανίχνευσης χρησιμοποιεί τους διαφορετικούς κώδικες προκειμένου να σας προειδοποιήσει εάν οποιαδήποτε από το LEDS γίνονται ελαττωματικά, ή εάν ο τρέχων οδηγός δοκιμάζει οποιεσδήποτε δυσλειτουργίες.

9.Versatility
Όχι μόνο τα κοu'φώματα φωτισμού των οδηγήσεών μας έρχονται με τις τυποποιημένες οριζόντιες κρεμώντας συναρμολογήσεις, τα προϊόντα μας χαρακτηρίζουν επίσης τις μόνες προαιρετικές δευτερεύουσες κρεμώντας συναρμολογήσεις σύνδεσης υλικού για τη χρήση ως συμπληρωματικό δευτερεύοντα φωτισμό για να ωθήσουν τη δια- αύξηση θόλων, μια άλλη βιομηχανία πρώτα.

10.Safety
Η σημερινή νεώτερη γενεά των υψηλών τροφοδοτημένων οδηγήσεων αυξάνεται τα φω'τα αποδεικνύεται επιστημονικά ιδιαίτερα καταστρεπτική στο ανθρώπινο οφθαλμικό σύστημα λόγω υψηλές συγκέντρωση της υπεριώδους ακτίνας και των μπλε μηκών κύματος φάσματος. Λαμβάνοντας τις υγείες και ασφάλειες πελατών μας υπόψη όχι μόνο έχουμε περιλάβει γυαλιά ενός τα ελεύθερα ζευγαριού Wavelength~LED, προστατευτικό eyewear βαθμού των φυτοκομικών οδηγήσεων, αλλά και έναν εξατομικευμένο κώδικα έκπτωσης διάρκειας ζωής 50% για όλες τις μελλοντικές αγορές των προστατευτικών γυαλιών Wavelength~LED για όλους τους εγγραμμένους ιδιοκτήτες προϊόντων.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ:

ltem αριθ. G600 G600 ΥΠΕΡ
Πηγή φωτός ΟΔΗΓΗΜΕΝΟΣ (EMC3030/3535) ΟΔΗΓΗΜΕΝΟΣ (EMC3030/3535)
Ποσότητα διόδων Κόκκινες δίοδοι (660nm)
Άσπρες δίοδοι (3000k/5000k)
Κόκκινες δίοδοι (660nm)
Άσπρες δίοδοι (5000K)
Φάσμα Πλήρες φάσμα (F02) Διευθετήσιμο φάσμα (F01)
PPF 1560umol/s 1850umol/s
Effiiciency 2.65μmol/J 3.0μmol/J
Δύναμη εισαγωγής 600W (5%) 600W (#5%)
Τάση εισαγωγής 90-277V @ 50-60Hz 90-277V @ 50-60Hz
Παράγοντας δύναμης > 98% > 97%
Διάσταση Ι προσαρτημάτων βάρος 1205x105x95 (χιλ.) Ι 5.8kgs 1205x105x95 (χιλ.) | 5.8kgs
Διάσταση Ι παροχής ηλεκτρικού ρεύματος βάρος 450x122*45 (χιλ.) Ι 5.5kgs 450x122x45 (χιλ.) | 5.5kgs
Θερμική διαχείριση Παθητική ψύξη
από τους θερμικούς σωλήνες & τα πτερύγια
Παθητική ψύξη
από τους θερμικούς σωλήνες & τα πτερύγια
Εξασθένιση 0-10V 0-10V
Ελαφριά διανομή 120° 120°
Εκτίμηση Π IP65 IP65
Crtification FCC, CE RoHS ETL FCC, ETL, CE, RoHS
Εξουσιοδότηση 5 έτη 5 έτη

Στοιχεία επικοινωνίας
sales

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613922871564

WhatsApp : +8613922871564