products

Οι οδηγήσεις φάσματος 1000w αυξάνονται τις οδηγήσεις λαμπτήρων 2.9umol/J αυξάνονται τα φω'τα για την έναρξη σπόρου

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Horti-Spectra
Πιστοποίηση: Ce, ETL, FCC
Αριθμό μοντέλου: B900 υπέρ
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: $239.00 - $559.00/Pieces
Χρόνος παράδοσης: 5-7 για τα δείγματα
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 3000pcs/μηνιαία
Λεπτομερής ενημέρωση
Τάση εισαγωγής (Β): C85-265V Εκτίμηση IP: IP65
Εξουσιοδότηση (έτος): τριών ετών Φωτεινή αποτελεσματικότητα (μmol/J): 2.9
Φάσμα: Προσαρμοσμένο φάσμα Δύναμη: Συνήθεια 480W 660W 880W 960W
Πηγή φωτός οδηγήσεων: LM301B/LM301H Περιγραφή: Η υψηλή αποδοτικότητα που οδηγείται γίνεται ελαφριά
Τάση εισαγωγής (β): AC85-265V, AC100-240V, 90-305VAC, AC100~305 Όνομα προϊόντων: Το οδηγημένο φυτό αυξάνεται τον ελαφρύ, κβαντικό πίνακα που οδηγείται, πλήρες φάσμα που οι πιό αμυδρ
Υψηλό φως:

Οι οδηγήσεις DlC 1000w αυξάνονται το λαμπτήρα

,

Οι οδηγήσεις φάσματος 1000w αυξάνονται το λαμπτήρα

,

2.9umol/J οδηγημένος αυξηθείτε τα φω'τα για την έναρξη σπόρου


Περιγραφή προϊόντων

1000W οι οδηγήσεις αυξάνονται ελαφρύ εγκεκριμένο DlC 2.9umol/J υψηλότερο από Gavita 1700 υπέρ

Προδιαγραφές:
- Πρότυπο B900 υπέρ 1050W των πλήρων οδηγήσεων φάσματος
- Δύο καναλιών ελεγκτής
- 0-10V εξασθενίστε & χειρωνακτικός αυξομειωτής έντασης φωτισμού
- 6FT/9 ελαφριοί φραγμοί L7009-900W
- 416pcs LEDs ανά φραγμό 3328pcs στο σύνολο
- Το πλήρες φάσμα που οδηγείται γίνεται ελαφρύ και σχεδιασμένο για την εμπορική δενδροκηποκομία
- Οδηγός ETL, τάση εισαγωγής: 110-277V
- Μέγεθος: 44.8 *43INCH/120 * 120CM
- Αποτελεσματικότητα οδηγήσεων: 2.8μmol/J, συνολικό PPF: 2450μmol/s

Περιγραφή
Το 1050W B900 υπέρ είναι ένα βιομηχανία-οδηγώντας φως δενδροκηποκομίας με 9 φραγμούς για την κάλυψη μιας περιοχής 6ft. Μιμείται τις φυσικές ιδιότητες του ήλιου για να ωθήσει την αύξηση εγκαταστάσεων ακριβώς όπως υπαίθρια. Το πρότυπο αποδίδει σιωπηλά ελλείψει ενός ανεμιστήρα, και των ελαφριών, die-cast προσφορών κατοικίας αργιλίου δροσερές συνθήκες εργασίας. Η έκθεση εγκαταστάσεων αυξάνεται το φραγμό αυξάνει την παραγωγή τερπενίων λόγω μιας υψηλής εκτίμησης CRI.

Ιδανικό για την εμπορική οργάνωση: Γίνετε ελαφρύς εκπέμπει το φως πλήρης-φάσματος που μιμείται την καλοσύνη του ήλιου του φωτός, που καθιστά τις εσωτερικές αυξανόμενες οργανώσεις τόσο αποδοτικές όπως υπαίθρια.
Λειτουργία εξασθένισης: Ρυθμίστε την ελαφριά παραγωγή του φωτός δενδροκηποκομίας με τη χειρωνακτική λειτουργία εξασθένισης. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ελαφρύ ιδανικό συνταγής για τον τύπο εγκαταστάσεών σας.
Τονισμένα σχεδιαγράμματα τερπενίων: Εκθέτοντας τα φυτά αυξηθείτε τις ελαφριές αυξήσεις η ποιότητα της παραγωγής. Δεδομένου ότι η παραγωγή που παίρνετε έχει ένα μεγάλο άρωμα, ιατρικά οφέλη.
IP-65 εκτίμησε: Μπορεί να αντισταθεί στο νερό σε μια καλή έκταση που μέσα δεν ειναι απαραίτητο να ανησυχήσετε για τα μακρά ζωή αυξάνεστε το φραγμό. Οι αδιάβροχες ιδιότητες το κάνουν ένα ιδιαίτερα εμπιστευμένο εμπορικό σήμα.
Πάρτε πιό πρόσφατο τον υπέρ αυξάνεται των οδηγήσεων για να προωθήσει την υγιέστερη αύξηση εγκαταστάσεων, ακριβώς όπως ΈΚΡΥΨΕ τα κοu'φώματα. Γίνετε ελαφρύς θεωρείται για να αυξηθεί η παραγωγή από 25% ανά Watt έναντι του λαμπτήρα SE HPS 1000W. Γίνετε ελαφρύς παραδίδει ένα υψηλό CRI ή ένα χρώμα που δίνει το δείκτη 9,11, ενισχύοντας περαιτέρω τα επίπεδα τερπενίων.

Γίνετε ελαφρύς δίνει έξω ένα μεγάλης έντασης πλήρες φως φάσματος που μιμείται τις φυσικές ιδιότητες του ήλιου. Το πλήρες φάσμα αναμιγνύει το σωστό φάσμα χρώματος, το οποίο βοηθά σας στο εσωτερικό να γίνει τόσο υγιέστερο όπως υπαίθρια. Το φως δίνει έξω πολύ λίγη θερμότητα, η οποία δεν έχει επιπτώσεις στην υγιεινή του φυτού.

Αυξηθείτε τις οδηγήσεις είναι μια βιομηχανία-οδηγώντας λύση δενδροκηποκομίας που παραδίδει μια παραγωγή PPF 1950μmols/s. Το 900W δίνει έξω το φως 4.000 Kelvin με μια βιομηχανία-οδήγηση CRI 91,8. Χαρακτηρίζει επίσης έναν εξασθενίζοντας οδηγό έτσι ώστε μπορείτε να πάρετε το ολοκληρωτικό έλεγχο πέρα από την ελαφριά παραγωγή στα χέρια σας.

Με τη die-cast κατοικία αργιλίου, το σύστημα παραμένει δροσερό, και δεν θα υπάρξει μια ανάγκη για οποιουσδήποτε ανεμιστήρες. Ελλείψει των ανεμιστήρων, δεν υπάρχει κανένας ενοχλητικός θόρυβος. Η έξοδος είναι IP-55 που εκτιμώνται, το οποίο την καθιστά αδιάβροχη και την δίνει μακρά ζωή. Διαχείριση του προσαρτήματος καθώς έρχεται με τις αναγεννόμενες κατοικίες.

Δύο καναλιών ελεγκτής

Ο δύο καναλιών ελεγκτής horti-φασμάτων επιτρέπει τη μαργαρίτα αλυσοδένοντας μέχρι 100 κοu'φώματα ανά ζώνη. Διευκόλυνση του ολοκληρωτικού ελέγχου του αυξανόμενου περιβάλλοντός σας με τη χρονομετρημένη on/off μετατροπή, την ανατολή/το ηλιοβασίλεμα, και τις ακριβείς αναγνώσεις θερμοκρασίας με τους διπλούς θερμικούς ελέγχους και το αυτόματο αμυδρός-κλείσιμο θερμικός-κατώτατων ορίων για την πρόσθετη προστασία.

Το χορτάρι αυξάνεται τα φω'τα οδήγησε το πλήρες φάσμα αυξάνεται ελαφρύ που οδηγείται για εσωτερικό αυξάνεται το θερμοκήπιο 0 σκηνών

Παραγωγή και αποδοτικότητα

Εγκαταστάσεις ώθησης στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους με ένα προσάρτημα που προσαρμόζεται στο πώς αυξάνεστε. Σε 900 µmol/s, αυτές οι οδηγήσεις από τους ηγέτες στο φυτοκομικό φωτισμό παραδίδουν τα εντυπωσιακά ποσά συγκομιδή-αγάπης του φωτός χωρίς εξουδετέρωση των εγκαταστάσεων στην οργάνωσή σας. Και επειδή λειτουργεί σε 345 W με 2,6 µmol/j-μισά τη δύναμη του μας η καλύτερος-εκτέλεση προσάρτημα-εσείς παίρνει τη λιγότερη περιβαλλοντική θερμότητα που έχει τη δυνατότητα να βλάψει τις συγκομιδές σας πολύ κοντά, και την απίστευτη ενεργειακή αποδοτικότητα. Μεγάλος για τις εγκαταστάσεις σας, μεγάλες για την κατώτατη γραμμή σας.

Οι οδηγήσεις φάσματος 1000w αυξάνονται τις οδηγήσεις λαμπτήρων 2.9umol/J αυξάνονται τα φω'τα για την έναρξη σπόρου 1

Προδιαγραφές

Περιοχή κάλυψης Veg: 6 " Χ 6 " Λουλούδι: 5 " Χ 5 "
Ακριβή Watt 900 Watt 1000W
Ελαφρύ φάσμα οδηγήσεων Πλήρες φάσμα
Συνολική παραγωγή PPF 1850 umol/s
Αποδοτικότητα ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ 2.9 umol/J
Dimmable: Εξασθένιση
Τύπος διόδων οδηγήσεων Προσαρμόστε
Τάση 120-277 βολτ
Σκοινί δύναμης συμπεριλαμβανόμενο Σκοινί 120 βολτ με τον προσαρμοστή 240 βολτ
Εξουσιοδότηση 3 έτος

FAQ

1 . Το cWho είναι εμείς;
Είμαστε βασισμένοι Guangdong, Κίνα, έναρξη από το 2013, πωλούμε στη Βόρεια Αμερική (50,00%), Ανατολική Ευρώπη (15,00%), Νότια Ασία (12,00%), δυτική Ευρώπη (10,00%), μέση ανατολή (8,00%), Νότια Αμερική (5,00%). Υπάρχουν συνολικοί περίπου 11-50 άνθρωποι στο γραφείο μας.
2 . Πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ποιότητα;
Πάντα ένα δείγμα προπαραγωγής πριν από τη μαζική παραγωγή
Πάντα τελική επιθεώρηση πριν από την αποστολή
3 . Τι μπορείτε να αγοράσετε από μας;
Οι οδηγήσεις αυξάνονται το ελαφρύ, κβαντικό φως των οδηγήσεων, φωτισμός θερμοκηπίων των οδηγήσεων, οδήγησαν το φως των ελαφριών, UV οδηγήσεων φραγμών
4 . Γιατί θα έπρεπε να αγοράσετε από μας όχι από άλλους προμηθευτές;
Οδηγούμε το σχεδιαστή και ο κατασκευαστής των οδηγήσεων αυξάνεται τα φω'τα για τις διαφορετικές εφαρμογές δενδροκηποκομίας, εξυπηρετώντας πελάτες στην εγχώρια αγορά και στο κατάστρωμα, κερδίσαμε τη μεγάλη φήμη από το συμπαθητικό αποτέλεσμα και την ισχυρή εξασφάλιση ποιότητας.
5 . Ποιες υπηρεσίες μπορούμε να παρέχουμε;
Αποδεκτοί όροι παράδοσης: ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CFR, CIF, EXW
Αποδεκτό νόμισμα πληρωμής: ΔΟΛ ΗΠΑ, ΕΥΡ, CAD, HKD, GBP, CNY
Αποδεκτός τύπος πληρωμής: T/T, Western Union
Γλώσσα προφορική: Αγγλικά, κινεζικά, ισπανικά, ιαπωνικά, αραβικά, γαλλικά, ρωσικά

Στοιχεία επικοινωνίας
sales

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613922871564

WhatsApp : +8613922871564