products

Οι θερμές άσπρες οδηγήσεις εγκαταστάσεων αυξάνονται τα φω'τα Lm301b 640W 5000k για τη φυτική αύξηση

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Shenzhen
Μάρκα: Horti-Spectra
Πιστοποίηση: ETL CE FCC
Αριθμό μοντέλου: B600
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: 360-398
Χρόνος παράδοσης: 5-7 ημέρες για τα δείγματα
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000
Λεπτομερής ενημέρωση
Αποτελεσματικότητα: 2.5 μmol/s Τοποθετώντας ύψος: ≥6» (15.2cm) Επάνω από το θόλο
Εισαγωγή Powr: 640W 720W Εκπομπή του χρώματος: Warmwhite, κόκκινο
Θερμική διαχείριση: Παθητική φωνή Εξασθένιση: 0 - 10 βολτ
Διάσταση προσαρτημάτων | Βάρος: 42.4» Λ Χ 42» W Χ 2,4» Χ | 30 λίβρες. Πιστοποιήσεις: IP65, ETL, CE
Εξουσιοδότηση: 3 έτη τυποποιημένης εξουσιοδότησης
Υψηλό φως:

Lm301b οι οδηγήσεις εγκαταστάσεων αυξάνονται τα φω'τα

,

640W οι θερμές άσπρες οδηγήσεις γίνονται ελαφριές

,

5000k για τη φυτική αύξηση


Περιγραφή προϊόντων

Το χορτάρι αυξάνεται το πλήρες φάσμα φω'των η κάλυψη 5*5ft που 720 Watt που οδηγείται αυξάνεται το φωτισμό για την επιλογή καλλιεργητών

 

Περιγραφή

Πλήρων οδηγήσεων φάσματος: Αυτός ο υψηλής ποιότητας ελαφρύς φραγμός έρχεται με τις οδηγήσεις πλήρης-φάσματος για τη γρηγορότερη αύξηση εγκαταστάσεων. Παρέχει ένα φάσμα που μιμείται το φυσικό φως του ήλιου. Είναι μεγάλο για τα διάφορα εσωτερικά φυτά σε κάθε στάδιο αύξησης (φυτικός, άνθισμα, και άλλα).
Χειρωνακτική πιό αμυδρή λειτουργία: Σας βοηθά να ρυθμίσετε την ένταση του φωτός. Προσφέρει στις εγκαταστάσεις σας τις τέλειες φασματικές αναλογίες κανένα θέμα το στάδιό τους για την καλύτερη παραγωγή για να τις φρουρήσει ενάντια στην τυχαία υπερθέρμανση.
Μινιμαλιστικό σχέδιο φραγμών: 6 αυξάνονται το ελαφρύ minimalistic σχέδιο χαρακτηριστικών γνωρισμάτων φραγμών. Προσφέρει την υψηλή ευελιξία στους καλλιεργητές. Μπορούν να κρεμάσουν, να σκαρφαλώσουν, να γαντζώσουν ή να τοποθετήσουν το διαγωνίως και την επιφάνεια.
Οδηγός ETL: Ο οδηγός προέρχεται από την Κίνα. Έρχεται με τη θαυμάσιες ποιότητα, την ασφάλεια και την απόδοση έτσι ώστε μπορείτε να ψωνίσετε με αυτοπεποίθηση. Ο οδηγός εξασφαλίζει σταθερή τάση για τη μακριά διάρκεια ζωής LEDs

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Επί της λειτουργίας εξασθένισης (100%, 75%, 50%, 25%)
Σχέδιο Fanless για το διασκεδασμό θερμότητας
Πλήρες φάσμα με 660nm βαθύ - κόκκινο (δίοδοι Osram προαιρετικές)
Λειτουργούσα θερμοκρασία: -20°C σε +45°C
Πιστοποιήσεις: IP65 αδιάβροχος Horti DLC UL1598 και UL880
Συνιστώμενο ύψος ένωσης:

Διάδοση: 48»
Φυτικός: 24»
Άνθισμα: 6» σε 12»
Περιοχή κάλυψης:

Διάδοση: 7 " Χ 7 "
Φυτικός: 6 " Χ 6 "
Άνθισμα: 5 " Χ 5 "

Πλεονεκτήματα

Αυξηθείτε την ελαφριά τεχνολογία κατάστασης προόδου χρήσης φραγμών για να προσφέρετε την προστασία υπερθέρμανσης και overcurrent. Γίνετε ελαφρύς είναι επίσης πολύ εύκολος να συγκεντρώσει και να αποσυνθέσει. Χάρι στο έτοιμο προς χρήση σχέδιο. Το πτυσσόμενο σχέδιο προσφέρει στους καλλιεργητές την ευελιξία για τη χρήση στις διαφορετικές αυξανόμενες περιοχές.


Αυτό τρέμω-ελεύθερο γίνεται ελαφρύ έρχεται με ένα fanless σχέδιο. Κατά συνέπεια, δεν χρειάζεται οποιαδήποτε εγκατάσταση και παράγει μηδέν θόρυβο. Έτσι, είναι τέλειο για τους καλλιεργητές που δεν θέλουν να ενοχλήσουν άλλοι. Αυτό το των ιδιαίτερα φως αποδοτικών οδηγήσεων παρέχει την άριστη ενέργεια - αποταμίευση (άνω των 40%). Έτσι, είναι μια ιδανική αντικατάσταση για φθορισμού, HPS, και το αλογονίδιο μετάλλων αυξάνεται τα φω'τα.

Ο χειρωνακτικός αυξομειωτής έντασης φωτισμού αποτρέπει την υπερθέρμανση των εγκαταστάσεων, κυρίως κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών του έτους. Επιτρέπει σε σας για να εξασθενίσει το φως σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Αυτό μειώνει τη θερμότητα παραχθείσα και εξασφαλίζει ότι σας γίνετε διαστημικός δεν παίρνει πάρα πολύ καυτός. Αυτός ο 6-φραγμός που οι πλήρεις οδηγήσεις φάσματος γίνονται ελαφριές είναι μια άριστη λύση για την καλλιέργεια εμπορικής δενδροκηποκομίας.

- Για να παρέχουν την ποιότητα που φυτεύει τις λύσεις φωτισμού

- Η υψηλή αποτελεσματικότητα είναι μέχρι 3.1μmol/J.

- Το φάσμα διευθετήσιμο μπορεί να προστεθεί για τις ειδικές ανάγκες.

- UV, μακριά κόκκινος και IR (προαιρετικό).

- Εμπορικός/Hydroponics τύπος προαιρετικός.

- Σχεδιασμένος από τη Samsung Horticultureal LEDs.

- Γρήγορη παράδοση.

 

Δύο καναλιών ελεγκτής

Ο δύο καναλιών ελεγκτής horti-φασμάτων επιτρέπει τη μαργαρίτα αλυσοδένοντας μέχρι 100 κοu'φώματα ανά ζώνη. Διευκόλυνση του ολοκληρωτικού ελέγχου του αυξανόμενου περιβάλλοντός σας με τη χρονομετρημένη on/off μετατροπή, την ανατολή/το ηλιοβασίλεμα, και τις ακριβείς αναγνώσεις θερμοκρασίας με τους διπλούς θερμικούς ελέγχους και το αυτόματο αμυδρός-κλείσιμο θερμικός-κατώτατων ορίων για την πρόσθετη προστασία.

Αποτελεσματικότητα PPF & ισοτιμίας
Τα horti-φάσματα παράγουν μια παραγωγή PPF 1700 umol/s και μια αποτελεσματικότητα ΙΣΟΤΙΜΊΑΣ 2,8 umol/J που καθιστά αυτό το προσάρτημα απίστευτα αποδοτικό έναντι άλλων εμπορικών fixures.

Αποταμίευση σε Energy/HVAC
Τα horti-φάσματα B600 παρέχουν στους χρήστες του μια μέση μείωση 40% στις δαπάνες ενέργειας και HVAC. Αυτό είναι ο τελευταίος συνδυασμός αύξησης του ποσού ελαφριάς ενέργειας που φθάνει στις εγκαταστάσεις σας επίσης συρρικνωμένος τις δαπάνες.
Φάσμα
Οι οδηγήσεις horti-φασμάτων B600 γίνονται ελαφριές επιτρέπουν ακόμη και την ελαφριά διανομή, και σχεδιάζονται ακριβώς για να παραδώσουν τα ομοιόμορφα επίπεδα πυκνότητας ροής φωτοσύνθεσης, ή επεκτειμένη PPFD.The ειδικά το πλήρες φάσμα γεμίζει την αμέλεια των κύριων φωτοδεκτών και των χρωστικών ουσιών έξω από τη σειρά 660nm και 450nm, και είναι κατάλληλο για την αναπαραγωγή στη γήρανση στα εσωτερικά περιβάλλοντα.

Ενεργειακή παραγωγή

PPF και ΙΣΟΤΙΜΊΑ
Η γενική θερμοκρασία χρώματος του πλήρους φάσματος FSM ελέγχεται σε 3000-3300K, το οποίο αυξάνει την ακτινοβόλο ενέργεια του κόκκινου φωτός στο μήκος κύματος 660nm στο άσπρο φως. Παρέχει ένα όμορφο εργασιακό περιβάλλον και έναν ρεαλιστικότερο βαθμό αναπαραγωγής χρώματος σε επίπεδο CRI 85.

 

Προδιαγραφές

Οι θερμές άσπρες οδηγήσεις εγκαταστάσεων αυξάνονται τα φω'τα Lm301b 640W 5000k για τη φυτική αύξηση 0Οι θερμές άσπρες οδηγήσεις εγκαταστάσεων αυξάνονται τα φω'τα Lm301b 640W 5000k για τη φυτική αύξηση 1

Περιοχή κάλυψης Veg: 6 " Χ 6 " Λουλούδι: 5 " Χ 5 "
Ακριβή Watt 720 Watt
Ελαφρύ φάσμα οδηγήσεων Πλήρες φάσμα
Συνολική παραγωγή PPF 1850 umol/s
Αποδοτικότητα ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ 2.7 umol/J
Dimmable: Εξασθένιση
Τύπος διόδων οδηγήσεων Προσαρμόστε
Τάση 120-277 βολτ
Σκοινί δύναμης συμπεριλαμβανόμενο Σκοινί 120 βολτ με τον προσαρμοστή 240 βολτ
Εξουσιοδότηση 3 έτος


FAQ

1 . Το cWho είναι εμείς;
Είμαστε βασισμένοι Guangdong, Κίνα, έναρξη από το 2013, πωλούμε στη Βόρεια Αμερική (50,00%), Ανατολική Ευρώπη (15,00%), Νότια Ασία (12,00%), δυτική Ευρώπη (10,00%), μέση ανατολή (8,00%), Νότια Αμερική (5,00%). Υπάρχουν συνολικοί περίπου 11-50 άνθρωποι στο γραφείο μας.
2 . Πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ποιότητα;
Πάντα ένα δείγμα προπαραγωγής πριν από τη μαζική παραγωγή
Πάντα τελική επιθεώρηση πριν από την αποστολή
3 . Τι μπορείτε να αγοράσετε από μας;
Οι οδηγήσεις αυξάνονται το ελαφρύ, κβαντικό φως των οδηγήσεων, φωτισμός θερμοκηπίων των οδηγήσεων, οδήγησαν το φως των ελαφριών, UV οδηγήσεων φραγμών
4 . Γιατί θα έπρεπε να αγοράσετε από μας όχι από άλλους προμηθευτές;
Οδηγούμε το σχεδιαστή και ο κατασκευαστής των οδηγήσεων αυξάνεται τα φω'τα για τις διαφορετικές εφαρμογές δενδροκηποκομίας, εξυπηρετώντας πελάτες στην εγχώρια αγορά και στο κατάστρωμα, κερδίσαμε τη μεγάλη φήμη από το συμπαθητικό αποτέλεσμα και την ισχυρή εξασφάλιση ποιότητας.
5 . Ποιες υπηρεσίες μπορούμε να παρέχουμε;
Αποδεκτοί όροι παράδοσης: ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CFR, CIF, EXW
Αποδεκτό νόμισμα πληρωμής: ΔΟΛ ΗΠΑ, ΕΥΡ, CAD, HKD, GBP, CNY
Αποδεκτός τύπος πληρωμής: T/T, Western Union
Γλώσσα προφορική: Αγγλικά, κινεζικά, ισπανικά, ιαπωνικά, αραβικά, γαλλικά, ρωσικά

Στοιχεία επικοινωνίας
sales

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613922871564

WhatsApp : +8613922871564